Search properties

SIMED 2017, Málaga

Traditioneel wordt de huizenbeurs Simed in Málaga elk jaar begin november georganiseerd. Megens Real Estate is op deze beurs aanwezig om de huizen van verkopende klanten te promoten. Als makelaar voor de verkoper doen we marketing technisch alles wat binnen onze mogelijkheden ligt. Presentatie aan het publiek op een woning beurs hoort daar bij. De huizenmarkt aan de Costa del Sol is internationaal en Spaans, we verliezen de Spaanse huizenkoper zeker niet uit het oog.

Wij presenteren op onze stand met nummer D3 appartementen en villa´s aan de Costa del Sol, in de plaatsen Mijas, Marbella, Estepona, Benahavis en Casares Playa. De cijfers wijzen uit dat de Spaanse kopers een groeiende groep kopers zijn. De meeste beurs bezoekers zijn Spanjaarden. We zien aan de Costa del Sol vier groepen huizen kopers:
Spaans, voor permanente bewoning
Spaans, voor tweede woning of investering
Niet Spaans, voor permanente bewoning
Niet Spaans, voor tweede woning of investering
Met name de eerste twee groepen zijn de typische beurs bezoekers van Simed.

We zijn continue op zoek naar huizen in deze regio. Ben je voornemens een huis te verkopen aan de Costa del Sol, dan komen we graag in contact. Tijdens een eerste gesprek luisteren we goed naar de wensen van de huiseigenaar, en vertellen we over de mogelijkheden in de actuele huizenmarkt. Onze werkwijze is professioneel, een huis verkopen is echt niet zo gemakkelijk als bijvoorbeeld kinderspeelgoed via marktplaats verkopen.

SIMED staat voor Salon Inmobiliario MEDiterráneo wordt gehouden in het mooie Palacio de Ferias y Congresos in Málaga. Deelnemers zijn o.a. Makelaars, projectontwikkelaars, hypotheekverstrekkers en dienstverleners in onroerendgoed. De beurs is geopend op vrijdag 10 november van 10-20uur en op zaterdag 11 en zondag 12 november van 11-20 uur.

We nodigen u graag uit als u de beurs wilt bezoeken. Neem contact op met ons kantoor en we zorgen dat er gratis enteekaarten voor u klaar liggen.

Back

Megens Real Estate
Costa del Sol Real Estate

T. +34 951 204 286
E.
We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies More Info